Werkwijze

Hoe werkt het?
U vult uw kenteken- en andere gegevens in, en voegt eventueel foto’s van uw voertuig bij. Wij nemen daarna contact met u op om een bod te doen of een afspraak te maken. Zo simpel is het.


Persoonlijk contact?
Wilt u liever persoonlijk contact? U kunt ook een afspraak met een van onze vertegenwoordigers maken om uw voertuig te laten beoordelen en een bod uit te brengen. Desgewenst komen onze vertegenwoordigers bij u langs.


Wilt u liever langskomen?
Ook dat is mogelijk. Onder het genot van een bakje koffie nemen we alle verdere stappen met u door.


Waarom zou ik gebruik maken van jullie diensten?
Veel dealers geven u bij het inruilen van uw auto vaak te weinig terug. Wij houden er graag van om een eerlijke handel met u te drijven, daarom krijgt u van ons altijd een mooi bod voor uw voertuig. Hieronder een mooi voorbeeld:

Meneer Van Enter heeft een nieuwe auto op het oog van € 10.500,-. Hij informeert bij zijn dealer wat de inruilwaarde van zijn oude auto is. De dealer zegt hem maximaal € 2.500,- er voor terug te kunnen geven. Wat inhoudt dat meneer Van Enter nog € 8.000,- moet betalen aan de dealer voor zijn nieuwe auto. Wanneer meneer Van Enter ons een bod op zijn auto laat doen komen wij uit op een bod van € 3.250,-. Wat inhoudt dat wanneer meneer Van Enter ons zijn auto verkoopt hij nog maar € 7.250,- hoeft te betalen voor zijn nieuwe auto.


Is uw auto total loss verklaard of heeft u een sloopauto?
Wij kopen uw auto ook als deze total loss is verklaard. Uw auto is bij ons meer waard dan wanneer u deze zelf rechtstreeks aan een sloperij verkoopt.


Kopen jullie alleen auto's van particulieren?
Nee, wij kopen niet alleen auto's van particulieren. Ook uw (partijen) bedrijfswagens of ex-leasewagens kunnen wij van u overnemen


Als ik jullie mijn auto verkoop zit ik zonder vervoer, kunnen jullie daar ook bij helpen?
Als u ons uw auto verkoopt is het natuurlijk ook mogelijk om een goedkopere auto terug te kopen. Eventueel kunt u bij ons ook een auto huren tegen een mooie prijs. Wilt u hierover meer weten? Neem contact met ons op en wij informeren u over de mogelijkheden.


Bod accepteren?
Indien u ons bod accepteert maken wij een afspraak met u voor het ophalen van de auto of stallen van uw auto. Dit kan ook 's avonds of in het weekend. U ontvangt van ons direct het afgesproken bedrag en uw vrijwaringsbewijs.


Bod niet accepteren?
Ons bod is geheel vrijblijvend. Dus bent u het er niet mee eens staat het u helemaal vrij om uw auto te verkopen aan een ander bedrijf of persoon.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten? U kunt ons bellen of sms-en op 06 - 11 77 57 87
U kunt ons ook mailen op contact@autototaalinkoop.nl


bel mij