Foto’s van
uw voertuig

Om uw voertuig zo goed mogelijk te beoordelen is het voor ons van belang dat de foto’s vanuit bepaalde posities genomen zijn. Hieronder ziet u eenvoudig welke posities dat zijn.

Voorkant linker- en rechterkant   Achterkant linker- en rechterkant
Interieur gezien vanaf de passagierskant   Onderhouds- en andere boekjes betreffende het voertuig

Direct een bod aanvragen?

Vul hieronder uw eigen en de gegevens van uw voertuig zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Weet u bepaalde gegevens van uw voertuig niet? Laat u deze vakken dan leeg.

Wanneer u dit formulier voor iemand anders invult houdt u er dan rekening mee dat degene op wiens naam het voertuig staat de uiteindelijke verkoopovereenkomst dient te tekenen.


Gegevens van het voertuig:U bent niet verplicht foto's toe te voegen, maar daarmee helpt u ons wel om een betere waardebepaling van uw voertuig te maken, en bespoedigt u het eventuele verkoopproces. Wanneer u foto's toevoegt zorgt u er dan voor dat ze niet groter zijn dan 200kb per stuk en als jpg zijn opgeslagen.
foto voorkant, linkerkant
foto voorkant, rechterkant
foto achterkant, linkerkant
foto achterkant, rechterkant
foto interieur
foto onderhoudsboekjes e.d.
foto eventuele schade
Heeft u nog meer foto's, zoals bijvoorbeeld foto's van andere schade aan uw voertuig? Mailt u deze dan naar contact@autototaalinkoop.nl met als onderwerp "Extra foto's bod aanvragen <voornaam> <achternaam> kenteken: <kenteken>" **.
* verplichte velden ** <voornaam>, <achternaam>, <kenteken> aub vervangen door respectievelijk uw voornaam, achternaam en kenteken

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten? U kunt ons bellen of sms-en op 06 - 11 77 57 87
U kunt ons ook mailen op contact@autototaalinkoop.nl


bel mij